Dragi WWW-ovci,
jako bih rado ušla u neki savez koji je (vrlo) aktivan u mom kraju.
Rimljanka sam i volim graditi i povećavati svoje naselje. Red, slogu i sve što krasi nas Rimljane (a vrlina je i drugim narodima i skupinama).
Stoga izvolite na uvid moju prijavnicu:
"MOJA PRIJAVNICA"
1. KRITERIJI.
- iskustvo: vrlo sam iskusna u gradnji i izgradnji (na sva 3 servera. I na ovom prvom, nekad još davno). Uglavnom samo gradim. Ne volim ići u napade na druga naselja zbog materijalne koristi (samo u nuždi).
- aktivnost: dnevno sam na travianu. nekoliko (dosta) puta. Osim kad nisam (al za to postoje objektivni razlozi - neblizina računala, ili već nešto)
- blizina igrača nekog od WWW saveza: oko mene je puno WWW i www srodnih igrača: IGJ, Debeli, first rem, sjenor...
- timski rad: totalno sam timska. čak i sebi govorim "mi" kad sam sama, kako ne bih izgubila osjećaj tima i timskog rada
- razvijenost: pop, vojska... : eh, baš sam razvijena, a i radim intenzivno na razvoju. brzom.
Dakle, trenutnih 280 pop-a (radim, radim na tome); RIMLJANIN sam, vojska - hm, mogu je po potrebi i izgraditi veću (al kako trenutno ne znam što bih s njom --- no dobro, upravo sam krenula trenirati 3 nova.... 3 osamljena vojnika jašu livadom...
)
2. PRIJAVA. Navedite u svom postu:
- kako zadovoljavate gore navedene kriterije: gore navedene kriterije izvrsno zadovoljavam.
- razlog zašto želite pristupiti:
želim biti u nekom velikom savezu, čiji su mi saveznici blizu, i s kojima ću spremno dočekati dolazak svjetskog čuda
- razlog zašto bi vas primili: zato što sam super-solidarna-ljubazna-*dodati-po-potrebi/želji*-vrlo-aktivna-žena...
- nick: task
Hvala na razmatranju.
Pozdravi,